Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 10/09/2018

Πολύ ξύλο έπεσε τα ξημερώματα -για μια ακόμη φορά- στην Βόρεια πλευρά της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία του Αγίου Αθανασίου. Νεαροί οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ανοιχτά “μέτωπα” για τις ομάδες και κλείνουν ραντεβού σε διάφορα σημεία της πόλης, συναντήθηκαν λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα στην Πλατεία του Αγίου Αθανασίου και έγινε το… έλα να δεις. 

Φωνές, βρισιές αλλά και ξύλο, πολύ ξύλο! Οι περίοικοι αναστάτώθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο με τους νεαρούς να χάνονται στα γύρω στενά.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα 18χρονο παιδί φέρεται να δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι με… γκλοπ -από έναν 27χρονο – και οδηγήθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο φαιρόμενος ως δράστης εξαφανίστηκε και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον προσαγάγουν στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας περίπου στις 4 το πρωί.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει αναλάβει την διελεύκανση του περιστατικού με τις πληροφορίες πάντως να αναφέρουν πως πρόκειται για ένα ακόμη οπαδικό… ραντεβού που κλείστηκε μέσω διαδικτύου. Παρόμοιο περιστατικό είχε καταγραφεί στις 26 Αυγούστουκαι πάλι στα Γαλανέϊκα.

Πηγή: lamianow.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis