Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 23/12/2021

Eκτός ελέγχου τείνει να βρεθεί η κατάσταση με τη βία ανάμεσα σε οπαδούς αντίπαλων ομάδων, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (22.12) σημειώθηκε νέα άγρια συμπλοκή στου Γκύζη. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για ραντεβού μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για ξύλο, με τα χέρια, με καδρόνια, με σιδερογροθιές κ.ά.

Για όσους γνωρίζουν καλά τα τεκταινόμενα, πρόκειται για περιστατικό – συνέχεια των όσων συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ήπειρο, μετά την εισβολή και το άγριο ξύλο σε συναυλία τράπερ στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας και την επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών στην Άρτα. Αμέσως μετά ακολούθησαν έλεγχοι σε 5 χώρους – συνδέσμους οπαδών που οδήγησαν σε 4 συλλήψεις και εντοπισμό πολεμοφοδίων, ωστόσο, ούτε αυτό –ούτε οι τραυματισμοί- έκαμψαν τους χούλιγκαν που μετέτρεψαν πλατεία στου Γκύζη σε πεδίο μάχης.

Το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής συλλέγει συνεχώς στοιχεία για περιστατικά και πρόσωπα, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Αθήνα. Μάλιστα, εκφράζεται αγωνία ενόψει του σημερινού ντέρμπι στο μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη Euroleague, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού.

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis