Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:29 | 19/06/2019

Σε 2 χρόνια και 3 μήνες φυλάκιση ο ένας και 2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή ο άλλος, καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δύο Ρομά για δύο κλοπές και μια απόπειρα σε σπίτια και κτηνιατρείο στην Καλαμάτα, όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr που παρακολούθησε την εκδίκαση της υπόθεσης

Πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί χωρίς ελαφρυντικό σε 6,5 χρόνια κάθειρξη ο ένας και 6 χρόνια κάθειρξη ο άλλος. Όπως κατέθεσε στη δίκη αστυνομικός, συνάδελφοί του της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας είδαν ξημερώματα στις 23 Μαρτίου 2016 ένα αγροτικό αυτοκίνητο να βγαίνει από πάροδο της οδού Αθηνών. 
 
[custom:google-ads]
 
Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να το σταματήσουν για έλεγχο, όμως οι 4 Ρομά που επέβαιναν σε αυτό όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά ο οδηγός άρχισε να τρέχει σαν τρελός. Φυσικά οι αστυνομικοί ακολούθησαν το αυτοκίνητο, κάτω από καταρρακτώδη βροχή. Φτάνοντας στο ύψος του ΤΕΙ, το αγροτικό έφυγε από το δρόμο και τράκαρε με δύναμη στη νησίδα ενός βενζινάδικου. 
 
Μέχρι να σταματήσει το περιπολικό, οι επιβαίνοντες έφυγαν τρέχοντας αφήνοντας πίσω τους το τρακαρισμένο αυτοκίνητο που ανήκε στον έναν από τους δύο κατηγορούμενους από το Αργος - τον οποίο βεβαίωσε αστυνομικός της ΟΠΚΕ πως είδε να κάθεται στη θέση του οδηγού. Ο έτερος κατηγορούμενος προδόθηκε από το κινητό του τηλέφωνο, που πάνω στον πανζουρλισμό τού έπεσε στο αυτοκίνητο.

Ο Αργείος πάντως είχε τέτοιο θράσος που το απόγευμα της ίδιας ημέρας πήγε στην Αστυνομία για να δηλώσει την κλοπή του αυτοκινήτου, γι' αυτό και εκτός από τις κλοπές και την απόπειρα κλοπής καταδικάστηκε και για ψευδορκία.

Ν.Κ.
Πηγή: eleftheriaonline.gr, argolikeseidhseis.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis