Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 08/10/2019
Συνέβη και αυτό. Σεσημασμένοι κακοποιοί που πραγματοποιούσαν διάρρηξη απείλησαν, κρατώντας στα χέρια τους... νεροπίστολα άνδρα που κατάλαβε ότι έκαναν διάρρηξη στην περιοχή του άνω Κορυδαλλού.
 
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τα μέλη της συμμορίας, που είχαν ρημάξει μονοκατοικίες και διαμερίσματα στον Κορυδαλλό και τις γύρω περιοχές, χθες το πρωί μπούκαραν σε μονοκατοικία στον άνω Κορυδαλλό. Οι δύο εξ' αυτών μπήκαν μέσα στο σπίτι και οι άλλοι δύο φυλούσαν «τσίλιες».
 
Οταν οι τσιλιαδόροι αντιλήφθηκαν ότι ένας άνδρας με αυτοκίνητο μικρού κυβισμού τους παρακολουθούσε ειδοποίησε τους συνεργούς του για να φύγουν. Μάλιστα, με τα κατά άλλους νεροπίστολα και κατά άλλους όπλα του paintball απείλησαν τον άνδρα που βρισκόταν στο σημείο.
 
Για κακή τους τύχη ο άνδρας αυτός ήταν ο Σταύρος Αθανασίου, αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που κατάλαβε ότι τα όπλα ήταν ψεύτικα. Τους ακολούθησε και άμεσα ειδοποίησε τους συναδέλφους του, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κορυδαλλού.
 
Εικόνες με τους Ρομά διαρρήκτες στους δρόμους του Κορυδαλλού
 
Σημειώνεται ότι η ομάδα των σεσημασμένων Ρομά επιβιβάστηκε σε λεωφορείο για να φύγει από την περιοχή και έτσι οι Αρχές ειδοποίησαν το οδικό του οχήματος να ασφαλίσει τις πόρτες.
 
Οι Ρομά αντιλαμβανόμενοι τι συμβαίνει πήδηξαν από τα παράθυρα και εξαφανίστηκαν, ενώ η γυναίκα της συμμορίας συνελήφθη.
 
Οι δύο από τους τρεις Ρομά που μπούκαραν σε μονοκατοικία στον Κορυδαλλό
Οι δύο από τους τρεις Ρομά που μπούκαραν σε μονοκατοικία στον Κορυδαλλό
 
Οι τρεις κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν από την καταδίωξη, αλλά η συνεργάτιδα τους έδωσε στις αρχές πολύτιμες πληροφορίες για την ταυτότητα τους και πλέον η σύλληψή τους θεωρείται θέμα χρόνου.
 
Ο τρίτος δράστης
Ο τρίτος δράστης
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis