Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 06/04/2017

Νέα αναβολή για τις 17 Μαϊου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης της επιμέλειας του 6χρονου αγοριού των προφυλακισμένων για υποθέσεις τρομοκρατίας, Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα, ύστερα από το αίτημα των δικηγόρων τους για αυτοπρόσωπη παρουσία τους στο Πρωτοδικείο της Καλαμάτας.

Η εκδίκαση αρχικά είχε προγραμματιστεί για την 1η Μαρτίου αλλά αναβλήθηκε για χθες, οπότε και δόθηκε η νέα αυτή αναβολή.
Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας της Καλαμάτας έχει παραχωρήσει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού στη γιαγιά και τη θεία του που διαμένουν στην Καλαμάτα.

Κείμενο με το ιστορικό της μήνυσης του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα για το παιδί τους εστάλη στο newsbeast.gr.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο: «Το παιδί μας, όπως είπαμε από τη πρώτη στιγμή της σύλληψης, είναι αιχμάλωτος πολέμου. Το κράτος το έβαλε σε αυτή τη θέση και το αντιμετώπισε ως "τρομοκράτη". Πίστεψε ότι έχει τη νομιμοποίηση να το κάνει. Όμως έκανε λάθος. Εμείς δεν θα σταματήσουμε. Δεν θα τους αφήσουμε ήσυχους. Έχουν διαπράξει το πιο εγκληματικό, το πιο βίαιο, το πιο επαίσχυντο κατασταλτικό χτύπημα στην ιστορία και όσοι έχουν βάλει τις υπογραφές τους, θα κουβαλούν αυτό το στίγμα για πάντα. Γιατί μπορεί να σιωπούν όλοι γύρω από αυτά τα γεγονότα, όμως εμείς δεν θα σιωπήσουμε ποτέ. Και ούτε θα τα ξεχάσουμε. Δεν θα ξεχάσουμε ότι βεβήλωσαν ότι πιο ιερό έχουμε, ότι προσπάθησαν να εξοντώσουν το παιδί μας».

Μάλιστα τονίζεται πως: «Όσο για τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε συνιστούν, υπέρτατη προσβολή τόσο για το παιδί μας, όσο και για την μητέρα του, ένα είδος βασανιστηρίου, αφού το παιδί μας κατ’ εντολήν υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να ελεγχθεί μεταξύ άλλων αν έχει βιαστεί με εξέταση δακτυλίου και αν έχει σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες».

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ιστορικό της μήνυσης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis