Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:12 | 18/09/2015
Τέσσερα ρωσικά μαχητικά SU-34 βομβαρδίζουν θέσεις ισλαμιστών σύμφωνα με δύο Αμερικανούς αξιωματούχους οι οποίοι ενημέρωσαν το Reuters για την εξαιρετικά ανησυχητική εξέλιξη για την Ουάσινγκτον ενώ σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα φαίνονται ρώσοι στρατιώτες σε εκκαθαριστικές επιχερήσεις εναντίον ισλαμιστών στη Λαττάκεια.
 
Mάλλον οι "εκπαιδευτικές ασκήσεις" συριακών και ρωσικών δυνάμεων τις οποίες αποκαλύψαμε χτες γίνονται απέναντι σε ισλαμιστές...
 
Ένας από τους αξιωματούχους ο οποίος μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας είπε ότι εντοπίστηκαν τέσσερα ρωσικά μαχητικά κοντά στη Λαττάκεια.
 
Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος της επικοινωνίας του Ρώσου υπουργού άμυνας Σεργκέι Σοιγκού προς τον Αμερικανό ομόλογο του σχετικά με τις στρατιωτικές δραστηριότητες στη Συρία. Ο Σ.Σοιγκού τόνισε ότι "είναι αμυντικής φύσεως" ενώ η επικοινωνία τους κράτησε 50 λεπτά. OI HΠΑ ανησυχούν σχετικά με τις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή και δήλωσαν έτοιμες για συνομιλίες σε ανώταττο στρατιωτικό επίπεδο.
 
«Ο πρόεδρος Oμπάμα πιστεύει ότι η συζήτηση μεταξύ στρατιωτικών είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα και ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα και θα βοηθήσει να καθοριστούν ορισμένες από τις επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας όσον αφορά τα επόμενα βήματά μας στη Συρία», ανέφερε ο Κέρι προσερχόμενος στη βρετανική πρωτεύουσα.
 
"Είπε ότι οι ρωσικές στρατιωτικές δραστηριότητες είναι αμυντική φύσεως και σύμφωνα με τις συμφωνίες και δεσμεύσεις με τη Συριακή κυβέρνηση", ανέφεραν αξιωματούχοι των ΗΠΑ.
 
Ταυτόχρονα ρωσικός εξοπλισμός επικοινωνιών και ΤΟΜΠ αναπτύχθηκαν στο Slanfah. 
 
Δείτε παρακάτων βίντεο από τις ρωσικές στρατιωτικές επιχερήσεις στη Λαττάκεια.
 
Embedded image permalink
 
 

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis