Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:03 | 09/10/2017

Υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών, μια νεαρή τουρίστρια επιτέθηκε χθες τα ξημερώματα σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ καταφέρνοντας να χτυπήσει με γροθιά τον 47χρονο έμπειρο διασώστη στο μέτωπο και αντίστοιχα στο σβέρκο με αγκωνιά την γυναίκα διασώστρια που  επιχείρησε να την πλησιάσει.

[custom:google-ads]

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2  τα ξημερώματα, στην περιοχή του Νιοχωριού όταν το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση να μεταβεί και να παραλάβει νεαρή τουρίστρια που ήταν σε μισολιπόθυμη κατάσταση.

Το ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο κι όταν ο διασώστης του ΕΚΑΒ επιχείρησε να την πλησιάσει, τότε η 25χρονη τουρίστρια πετάχτηκε όρθια, αρνήθηκε να συνεργαστεί και τον χτύπησε με γροθιά στο μέτωπο! Σχεδόν ταυτόχρονα, επιτέθηκε και στην γυναίκα διασώστρια που την πλησίασε, με γροθιά στον αυχένα, γεγονός που προκάλεσε ζάλη στην ίδια!

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο αστυνομική ομάδα της ΔΙ.ΑΣ., άνδρες της οποίας συνέλαβαν την τουρίστρια, της φόρεσαν χειροπέδες και την μετέφεραν αντί για το... νοσοκομείο στο κρατητήριο, προκειμένου να παραπεμφθεί στη συνέχεια στη δικαιοσύνη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μένος και η επιθετικότητα της τουρίστριας ήταν τέτοια που χτύπησε  ακόμα και την αδελφή της που επιχείρησε να την σταματήσει.

Πηγή : rodiaki.gr
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis