Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 06/02/2015

Να εξαφανίσουν τα πειστήρια ώστε να μην συλληφθούν με αυτά, επιδίωξαν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» το σπίτι μιας οικογένειας στη Ρόδο αλλά έφυγαν βιαστικά καθώς οι ένοικοι τους αντιλήφθηκαν. Για αυτό, τα έκρυψαν σε μια νεοαναγειρόμενη οικοδομή, αλλά τα βρήκαν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν το ζευγάρι των δραστών.

Οι δυο Έλληνες διαρρήκτες, μια 37χρονη και ένας 47χρονος, άρπαξαν από το σπίτι υπολογιστές, άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους που ακινητοποίησαν τη γυναίκα. Ο συνεργός της, όμως, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τους και να καταφύγει στην διπλανή οικοδομή, όπου έκρυψε τη λεία του και βγήκε σαν… κύριος.

Έπεσε, όμως, στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας που είχαν ήδη συλλάβει την 37χρονη. Οι αστυνομικοί τον είδαν να βγαίνει από το νεόκτιστο κτίριο και έκαναν έρευνα στο εσωτερικό, όπου βρήκαν τα κλοπιμαία και τα επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες τους. Το ζευγάρι ανακρίνεται και για άλλες διαρρήξεις και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Στην ίδια εισαγγελέα παραπέμφθηκε και ένας 28χρονος Έλληνας που διέρρηξε το σπίτι μιας γυναίκας στη Ρόδο και έκλεψε δυο δαχτυλίδια, τα οποία στη συνέχεια πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο. Τα κλεμμένα κοσμήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Πηγή:trelokouneli.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis