Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 25/08/2016

Μια υπόθεση - μυστήριο βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο 24ωρο στη Ρόδο.

Προχθές το πρωί έφθασαν 3 Τούρκοι πολίτες οι οποίοι δήλωσαν επιχειρηματίες και πήγαν στον έλεγχο διαβατηρίων για να ζητήσουν τουριστική βίζα για τη χώρα μας διαρκείας 15 ημερών.

Όμως από τον έλεγχο που έκαναν οι αρμόδιες υπηρεσίες διαπίστωσαν ότι το ένα από τα τρία διαβατήρια που είχαν μαζί τους οι τρεις ήταν κλεμμένο και βρισκόταν στην λίστα με τα κλεμμένα διαβατήρια της Ιντερπόλ στην Άγκυρα.

Κανένας από τους τρεις Τούρκους δεν αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν στην Ελλάδα, ενώ όταν εξετάστηκαν από κλιμάκιο της ΕΥΠ παρουσίαζαν συνεχώς μια διαφορετική εκδοχή και μια διαφορετική ιστορία.

Σήμερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για παράνομη είσοδο στη χώρα μας αλλά και για το κλεμμένο διαβατήριο.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν οι Τούρκοι να περιμένουν να τους επιδοθεί η απόφαση για διοικητική απέλαση και επιστροφή στην Τουρκία, για να παίξουν το επόμενο χαρτί τους -να ζητήσουν, δηλαδή, άσυλο στην Ελλάδα.

Πάντως, όπως ξεκαθαρίζουν αρμόδιες πηγές μιλώντας στο CNN Greece, οι συγκεκριμένοι δεν έχουν καμία σχέση με το στρατό της Τουρκίας. Υπογραμμίζουν, επίσης, ότι οι Αρχές εντόπισαν αμέσως το κλεμμένο διαβατήριο και επισημαίνουν ότι μυστήριο αποτελεί -καθώς και πεδίο έρευνας- γιατί δεν αποκαλύπτουν πού το βρήκαν και γιατί το χρησιμοποίησαν.

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis