Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 11/06/2015

Ένα ματωμένο ρόπαλο του μπέιζμπολ, αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην τετραπλή στυγερή δολοφονία, που έγινε τον περασμένο μήνα στην πολυτελή κατοικία του επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλου, στην Ουάσιγκτον.

Η έκθεση της αστυνομίας της Ουάσιγκτον αποκαλύπτει ότι το φονικό όπλο που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος για να σκοτώσει τον 46χρονο επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλο, την 47χρονη σύζυγό του Έιμι, τον 10χρονο γιο τους Φίλιπ και την 57χρονη οικιακή βοηθό της οικογένειας ήταν ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Σύμφωνα με την έκθεση, την οποία αποκαλύπτει το αμερικανικό δίκτυο NBC Washington, το ματωμένο ρόπαλο του μπέιζμπολ βρέθηκε δίπλα στα άψυχα σώματα του ζεύγους Σαββόπουλου. Παράλληλα η έκθεση αποκαλύπτει ότι η 57χρονη οικιακή βοηθός, από το Ελ Σαλβαδόρ, δεν εξέπνευσε αμέσως, αλλά ήταν ακόμα ζωντανή, όταν έφθασε η αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος. Η άτυχη γυναίκα, η οποία εργαζόταν στις ΗΠΑ για να στέλνει χρήματα στα παιδιά της, που σπούδαζαν σε κολέγιο στο Ελ Σαλβαδόρ, πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο,

Στην έκθεση αναφέρεται ότι ο Σαββόπουλος δέχθηκε χτύπημα με το ρόπαλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού και η σύζυγός του Έιμι έφερε εκδορές στο λαιμό και στο κεφάλι.

Το άψυχο σώμα του 10χρονου γιου τους Φίλιπ βρέθηκε πυρπολημένο σε άλλη κρεβατοκάμαρα, ενώ σύμφωνα με την έκθεση, ο δεκάχρονος πριν πεθάνει είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό από αιχμηρό αντικείμενο.

Η αστυνομία έχει συλλάβει ως ύποπτο για το στυγερό τετραπλό έγκλημα τον 34χρονο Ντάρον Ντίλον Ουίντ, που εργαζόταν στο παρελθόν στις επιχειρήσεις του Σαββόπουλου, αλλά θεωρεί ότι ο δολοφόνος είχε και συνεργάτες.

http://www.thetoc.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis