Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:56 | 17/08/2015
Συνέβη και αυτό. Ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην οδό Κανακάρη έμεινε σύξυλος ακούγοντας τους νοικάρηδες του να του λένε ότι εγκαταλείπουν το διαμέρισμα καθώς δεν μπορούσαν άλλο να ανεχθούν τις ερωτικές κραυγές γειτονικού νεαρού ζευγαριού.
 
Ο ιδιοκτήτης, συνταξιούχος υπάλληλος του δημοσίου, πρότεινε μια συμβιβαστική λύση. Να μιλήσει ο ίδιος στο θερμόαιμο ζευγάρι και να ζητήσει ευγενικά να χαμηλώσουν τα ερωτικά τους… ντεσιμπέλ. Αλλά ο νοικάρης τον αποθάρρυνε: «Το έχουμε επιχειρήσει δεκάδες φορές. Και πάντα η απόκριση τους ήταν ότι ‘σπίτι μας είναι, ό,τι θέλουμε κάνουμε’. Από την άλλη ντρεπόμαστε να καλέσουμε την Αστυνομία. Τι να πούμε;».
 
Το νεαρό ζευγάρι κάθε βράδυ γύρω στη 1, ξεκινά το ερωτικό κρεσέντο του το οποίο διαρκεί πάνω από μισή ώρα. «Να φανταστείτε ότι ο γιος μου, ξυπνάει το βράδυ και ρωτάει το γίνεται. Από πού ακούγονται οι κραυγές», είπε ο νοικάρης στον ιδιοκτήτη.
Ο τελευταίος, πρόσθεσε ότι οι φλογεροί εραστές δεν μένουν στο διπλανό διαμέρισμα αλλά στην διπλανή πολυκατοικία. Και η κρεβατοκάμαρα τους γειτνιάζει με το σαλόνι των νοικάρηδων του, με μεσοτοιχία.
 
«Θα πάω να κάνω παρατήρηση. Αν δεν συμμορφωθούν θα καλέσω την Αστυνομία. Δεν γίνεται να μένει ανοίκιαστο το διαμέρισμα μου…», πρόσθεσε.
 
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis