Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:31 | 18/10/2019

Σοκ έχει προκληθεί στο πανελλήνιο από το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει δύο μαθητές δημοτικού να χτυπούν μέχρι θανάτου μια γάτα στο κεφάλι στη Φολέγανδρο.

Το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα zoosos.gr δείχνει αρχικά τους δύο νεαρούς να καταδιώκουν το ανήμπορο να αντιδράσει ζώο. Η γάτα, η οποία ήταν τυφλή έπεσε στην πισίνα ξενοδοχείου δεχόμενη επίθεση με διάφορα αντικείμενα.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη, 15 Οκτωβρίου στο προαύλιο χώρο του κλειστού για την εποχή ξενοδοχείου. Την επίθεση των δύο αγοριών στο ανυπεράσπιστο ζώο αντιλήφθηκε ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου η οποία άκουσε τις κραυγές της γάτας. Οταν εκείνη ρώτησε τι έχει συμβεί, οι μαθητές της απάντησαν ότι μια από τις αδέσποτες γάτες είχε πέσει στην άδεια πισίνα του διπλανού ξενοδοχείου. Ωστόσο, η γυναίκα δεν άφησε το περιστατικό να περάσει έτσι, αναζήτησε την γάτα και τελικά την εντόπισε νεκρή.

[custom:google-ads]

Βίντεο: Καρέ-καρέ η επίθεση μαθητών σε γάτα στη Φολέγανδρο

Σημειώνεται ότι σε βάρος των δύο μαθητών από τη Χώρα της Φολεγάνδρου σχηματίστηκε δικογραφία από την εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από την ιστοσελίδα zoosos.gr.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου έδωσε, επίσης, εντολή εκτός από την κατεπείγουσα προανάκριση να βεβαιωθεί και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος των γονέων του αγοριού που κλωτσάει τη γάτα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες σε βάρος των ανηλίκων θα ασκηθεί δίωξη για το θάνατο της γάτας ενώ στους γονείς τους θα ασκηθεί δίωξη για παραμέληση ανηλίκου.

Τέλος να αναφερθεί ότι η γυναίκα που εντόπισε νεκρό το ζώο δήλωσε στην ίδια πηγή πληροφοριών ότι ο πατέρας του ενός παιδιού, όταν του ζήτησε εξηγήσεις, είπε χαρακτηριστικά: «Παιδάκι είναι».

Πηγή: iefimerida.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σάμος : Οι πρόσφυγες ζητούν να φύγουν

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis