Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:30 | 15/11/2019

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τα τραύματα του 9χρονου που δέχθηκε άγρια επίθεση από σκυλιά στις Σέρρες.

Ο ανήλικος φέρει σοβαρά τραύματα στα πόδια, μέχρι ψηλά τον μηρό, αλλά και στο κεφάλι.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν ο 9χρονος μαθητής Δ' Δημοτικού επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι του. Ο γιος του 49χρονου ιδιοκτήτη των σκυλιών άνοιξε την πόρτα διπλανού κτήματος και τα σκυλιά βγήκαν έξω και όρμισαν στον 9χρονο μαθητή.

[custom:google-ads]

Εικόνες: Τα τραύματα του 9χρονου από την επίθεση των σκυλιών

Ο ανήλικος μετά την επίθεση μεταφέρθηκε αιμόφυρτος και με πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.


0 9χρονος φέρει σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα
0 9χρονος φέρει σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα -Φωτογραφία: Infoserres.com

 

Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών
Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών -Φωτογραφία: Infoserres.com

Ετσι του επιτέθηκαν τα σκυλιά -Η μητέρα του 9χρονου περιγράφει

Την ίδια ώρα συγκλονιστικά είναι και τα όσα περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα του 9χρονου αναφορικά με την επίθεση.

«Το παιδί μου τα είδε, φοβήθηκε γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά και κρύφτηκε στις καλαμιές. Tου λέει τότε ο γιος του ιδιοκτήτη «μη φοβάσαι, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά μου». Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμηξαν.

Κι αυτοί κάθονταν κι έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά. Πήγα εγώ κι άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου. Το παιδί είναι πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Οχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του παιδιού στον τηλεοπτικό σταθμό.

Πηγή: iefimerida.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μία στις 16 γυναίκες στην Ελλάδα πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis