Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:00 | 04/03/2019

Σήμερα Δευτέρα οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί η μητέρα του άτυχου μωρού που κάηκε ζωντανό σε διαμέρισμα Βάρκιζα.

Η μητέρα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το τι συνέβη τα λεπτά που ξέσπασε η πυρκαγιά, αλλά και για τις συνθήκες που μεγάλωνε το παιδί της.

Η 30χρονη, που συνελήφθη την Πέμπτη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, φαίνεται να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακουργηματικής πράξης για την οποία κατηγορείται.

[custom:google-ads]

Η γυναίκα φέρεται να άφησε κοντά στο κρεβατάκι του παιδιού ένα θερμαντικό σώμα για να είναι ζεστό το δωμάτιο και στη συνέχεια  να βγήκε από την πολυκατοικία, προκειμένου να συναντήσει έναν Αλβανό φίλο της που την περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Η φωτιά μάλλον ξέσπασε από το θερμαντικό σώμα και το κοριτσάκι κάηκε ζωντανό και αβοήθητο, πάνω στο κρεβατάκι του.

Η 30χρονη μητέρα

Η 30χρονη μητέρα

«Το τάιζα και έβγαινα με τις παρέες μου. Γύριζα το τάιζα», είπε χαρακτηριστικά η 30χρονη, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η γυναίκα έδειχνε να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τον θάνατο του βρέφους, αλλά αγωνιούσε για την ίδια «Με εμένα τί θα γίνει τώρα;», ρωτούσε ξανά και ξανά.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κατηγορούμενη είπε επίσης ότι είχε αναμμένη τη σόμπα στο διαμέρισμα και ότι χρησιμοποιούσε συχνά το πιστολάκι μαλλιών, το οποίο άφηνε αναμμένο στα πόδια του μικρού κοριτσιού, για να ζεσταίνεται.

[custom:google-ads]

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εμφανίστηκε ψυχρή και σκληρή ενώπιον του Εισαγγελέα.

Όταν ρωτήθηκε γιατί το 13 μηνών βρέφος βρισκόταν μόνο του στο σπίτι, απάντησε πως άφησε μόνο του το κοριτσάκι, από νωρίς, πιστεύοντας ότι θα το πρόσεχε ο οδηγός ταξί με τον οποίο είχε σχέση.

Ο οδηγός ταξί από την άλλη, ανέφερε ότι είχε φύγει από το σπίτι εδώ και έναν μήνα, καθώς η κατηγορούμενη είχε κάνει νέα σχέση και δεν του άρεσε ο τρόπος ζωής της.

Πηγή: iefimerida.gr


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis