Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:18 | 03/04/2017

Αναβιώνει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η επιθεση κατά του κομμωτή Πάνου Καλλίτση, ο οποίος λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του. Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη, με κατηγορούμενους έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, έναν τότε κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού και έναν αλλοδαπό.

AdTech Ad

Η ακροαματική διαδικασία θα αρχίσει με την εκλογή των ενόρκων που θα συγκροτήσουν το δικαστήριο, ενώ ο πρώτος που θα κληθεί να καταθέσει είναι το θύμα της επίθεσης και κομμωτής των διασήμων, Πάνος Καλλίτσης. Ο ίδιος στο παρελθόν έχει αναγνωρίσει και τους τρεις άνδρες που μέχρι και σήμερα κρατούνται προσωρινά, ως τους δράστες της επίθεσης που δέχθηκε τον Ιανουάριου του 2016 στο γκαράζ του σπιτιού του στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.

Οι δύο άνδρες που του είχαν στήσει καρτέρι, τον πυροβόλησαν στον θώρακα και στα πόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Τότε είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθούν οι σφαίρες από τον θώρακα και το πόδι όπου χτυπήθηκε, ενώ σύζυγός του, παρούσα στο συμβάν, δεν τραυματίστηκε.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατά περίσταση τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ληστείας και της απλής συνέργειας στις παραπάνω πράξεις. Κατά τις απολογίες τους, οι δυο εξ αυτών έχουν αποδεχθεί τις κατηγορείς υποστηρίζοντας όμως, ότι σε καμία περίπτωση δεν είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση. Αντίθετα, ο αλλοδαπός κατηγορούμενος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή με τα αποδιδόμενα κατά αυτού αδικήματα.

Αντωνία Ξυνού

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νομική προστασίας για ένστολους

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis