Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:15 | 19/11/2015

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας θα βρεθεί σήμερα, προκειμένου να δικαστεί για δύο πλημμελήματα, ο 24χρονος νεαρός, που συνελήφθη από την αστυνομία για τη στάση του στην επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκο. Τα αδικήματα για τα οποία θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ο νεαρός είναι αυτά της συνέργειας σε σωματικές βλάβες και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.
 

Ο 24χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί και υποστηρίζει ότι σκοπός του ήταν να προστατεύσει το βουλευτή και όχι να τον χτυπήσει, για αυτό άλλωστε, όπως φέρεται να λέει στους οικείους, του φέρει και ο ίδιος τραύματα στο κεφάλι.

Αντίθετα η αστυνομία υποστηρίζει πως ο νεαρός άνδρας συμμετείχε σε οργανωμένο σχέδιο επίθεσης και πως προσπαθούσε να καθυστερήσει την φυγή του βουλευτή, ώστε να δεχτεί σφοδρότερη επίθεση.

Ο ίδιος ωστόσο υποστηρίζει ότι η παρουσία του στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου έλαβε χώρα η επίθεση σε βάρος του Γ. Κουμουτσάκου, δεν σχετίζεται με τους ακραίους που ξυλοκόπησαν τον γαλάζιο βουλευτή, Αντίθετα, ισχυρίζεται ότι στόχος του ήταν να προστατέψει τον κ. Κουμουτσάκο, το οποίο τονίζει ότι δεν γνώριζε καν.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis