Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:47 | 15/02/2015

 

Αργά απόψε θα ανακοινωθεί το όνομα του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας που θα προτείνει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι «δεν έχει κλειδώσει το όνομα». Σύμφωνα με τις πληροφορίες επικρατέστερος υποψήφιος είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ έχουν ακουστεί ακόμη τα ονόματα της Ιωάννας Καρυστιάνη, του Μανόλη Δρεττάκη και του Προκόπη Παυλόπουλου.

Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση, ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τηρήσει τη δέσμευσή της, τη λαϊκή εντολή, και να μη μπει σε λογική συνέχισης ενός προγράμματος με τα χαρακτηριστικά που είχε.

«Δεν είναι πείσμα... Είναι απολύτως ορθολογικό αυτό που λέμε», εξήγησε και πρόσθεσε «γίνεται συνεχής διαβούλευση σε όλα τα επίπεδα όλο το προηγούμενο διάστημα η Ελλάδα θα κάνει τα πάντα για μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία».

«Πρωτογενή πλεονάσματα 4,5% για το 2015 και 3,5% το 2016 δεν μπορούν να υπάρξουν» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Η Ελλάδα θέλει να σεβαστεί τους κανόνες και τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και όχι στο μνημόνιο» τόνισε.



Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis