Σαμαράς: Κάνετε τα χατίρια των κουκουλοφόρων & γεμίζετε τις πόλεις με λαθρομετανάστες

«ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ»
Σαμαράς: Κάνετε τα χατίρια των κουκουλοφόρων & γεμίζετε τις πόλεις με λαθρομετανάστες

Σκληρή ήταν η κριτική που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς με αφορμή το νομοσχέδιο για την Παιδεία που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή, κατηγορώντας τη ότι επιστρέφει τη χώρα «στο βάλτο όπου βρισκόταν επί δεκαετίες».

«Αφού η κυβέρνηση ικανοποίησε τα αιτήματα των κουκουλοφόρων, των αντιεξουσιαστών και των τρομοκρατών στο χώρο της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας, κι αφού γέμισε τις πόλεις με λαθρομετανάστες, τώρα εξήγγειλε νομοσχέδιο για την Παιδεία. Με στόχο να επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας στα Πανεπιστήμια, να επιστρέψουν οι αιώνιοι φοιτητές, να καταργηθεί η αξιολόγηση και η αριστεία. Δηλαδή, να καταργηθούν όλες οι μεταρρυθμίσεις που είχαν περάσει τα τελευταία χρόνια με μέγιστη πολιτική συναίνεση», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που συνέχισε θέτοντας μία σειρά ερωτήματα.

«Που υπάρχει στον υπόλοιπο κόσμο άσυλο παρανομίας στα Πανεπιστήμια; Που θεωρείται κακό πράγμα η αξιολόγηση εκπαιδευτικών; Που θεωρείται αυτονόητο δικαίωμα των αναρχικών να καίνε τα Πανεπιστήμια και το κέντρο της πόλης κατά βούλησιν; Σε ποιόν λογοδοτούν όλοι αυτοί; Και ποιος πληρώνει τις ζημιές που κάνουν;», διερωτήθηκε ο κ. Σαμαράς.

Στο τέλος της δήλωσής του ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησα την κυβέρνηση ότι επιστρέφει την χώρα στο παρελθόν. «Αυτά με αγώνα τα είχαμε απολύτως ελέγξει. Γιατί προσπαθήσαμε να πάμε τη χώρα εκεί που βρίσκονται όλες οι άλλες αναπτυγμένες χώρες στον κόσμο». Και τώρα την επιστρέφουν στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες», κατέληξε.Πηγή: iefimerida.gr