Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 26/12/2016

Οι Μαχητές του ISIS   έβαλαν στόχο ta  δύο τουρκικά 2A4s Leopard κοντά βόρεια πόλη της Συρίας του Al-Μπαμπ, καταφέρνοντας να τα καταστρέψουν ενώ άλλο ένα τρίτο το ακινητοποίησαν μέσα σε δυο ημέρες !

veteranos-gr

Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες εκτιμούν  ότι  τα Άρματα χτυπήθηκαν με  Ρωσικής κατασκευής σύστημα κατευθυνόμενο βλήμα αντιαρματικών Konkurs.

Νωρίτερα, τουρκικά στρατεύματα στη Συρία, έχουν χάσει και άλλο ένα άρμα Leopard 2Α4, το οποίο και αυτό  χτυπήθηκε από αντιαρματικό σύστημα όπλων κοντά στο Al-Bab. Ως αποτέλεσμα  του χτυπήματος του Άρματος , τέσσερα μέλη του πληρώματος  τραυματίστηκαν.

72f3fc4

Τα γερμανικής κατασκευής Leopard 2Α4  Άρματα   επιχειρούν  από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στη Συρία για πρώτη φορά από την έναρξη του Ευφράτη Ασπίδα εισβολή της Τουρκίας. (φώτο απο τα ακινητοιηθέντα άρματα)

174

Τα  Τουρκικά Άρματα που  αναπτυχθεί τα  Leopard 2A4 εκτιμάται οτι είναι περίπου 50 και μετρούν ήδη μεγάλες απώλειες για μια επιχείρηση που ο αντίπαλος δεν διαθέτει ,ούτε άρματα αλλά ούτε και μαχητικά αεροσκάφη!

mzkxwrtsjqc-1024x576

Να επισημανθεί οτι Τουρκικά F-16 βομβάρδισαν Τουρκικό άρμα που είχε ακινητοποιηθεί για να μην χρησιμοποιηθεί απο τους Ισλαμιστές!

 

 

veteranos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis