Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:11 | 03/03/2015

Την Κυριακή 01/03/2015 το ΣΕΦΕΑΑ και ο Όμιλος Φίλων Δυτικής Αττικής τέλεσαν το ετήσιο μνημόσυνο των ηρώων συναδέλφων της ΔΙ.ΑΣ που έδωσαν την ζωή τους στη μάχη με κακοποιούς πριν τέσσερα χρόνια στο Ρέντη.

                 Η πρωτοφανής συμμετοχή και εκδηλώσεις των πολιτών και των συναδέλφων  αστυνομικών  απέδειξε περίτρανα ότι η τιμή και η μνήμη στους νεκρούς μας ήρωες παραμένει ανεξίτηλη σε ένα γεγονός που παρά τα τέσσερα έτη, ήταν σαν να έγινε χθες.

                Δεν εκφράζεται  μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη απέναντι στους συναδέλφους που θυσιάστηκαν για την κοινωνία και την Αστυνομία αλλά και στους τραγικούς συγγενείς τους  από την διατήρηση της μνήμης και του φωτεινού παραδείγματος της πράξης τους.

                Στην σεμνή  τελετή εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α και των εκπροσώπων του Ομίλου Φίλων Δυτικής Αττικής παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Ηγεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, ο τοπικός Δήμαρχος και συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι άλλων σωματείων.

                Πριν την επιμνημόσυνη δέηση ο Πρόεδρος του ΣΕΦΕΑΑ εξέφρασε σε σύντομη ομιλία του την σημασία της μνήμης των Νεκρών μας αλλά και την ανάγκη έμπρακτης στήριξης των εγκαταλελειμμένων από την πολιτεία συγγενών των νεκρών συναδέλφων μας.

                Μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο ιερέας αστυνομικός κατατέθηκαν στεφάνια στο σεπτό μνημείο των συναδέλφων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και εψάλλει από όλους ο  Εθνικός μας ύμνος.

                Οι ήρωες συνάδελφοι μας, άφησαν πίσω τους "ηρωικές" οικογένειες που δίνουν τη μάχη να ζουν χωρίς τους αγαπημένους τους, παράλληλα όμως έχουν τη δύναμη να δίνουν και τη μάχη του δικαστηρίου με μοναδικό σκοπό τα κτήνη δολοφόνοι να μην εκπέσουν της ποινής τους ούτε μια μέρα στο εφετείο, για το οποίο σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζει μετά την διακοπή του, την Πέμπτη 5 Μαρτίου στο Εφετείο Αθηνών και σας καλούμε να δώσετε ξανά παρών. 

http://www.sefeaa.gr/san-na-htan-exthes.html

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis