Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:58 | 07/03/2018

Λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών εντοπίζει να κινείται με μοτοσυκλέτα τύπου “Transalp” ύποπτο άτομο. Σε σήμα της ΔΙ.ΑΣ. για να σταματήσει προς έλεγχο, ο οδηγός της μηχανής αναπτύσσει ταχύτητα και διαφεύγει. Αμέσως, σημάνει συναγερμός και ξεκινάει καταδίωξη για την σύλληψή του.

[custom:google-ads]

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης καλεί ενισχύσεις από όλους τους τομείς Αθηνών, ενώ στην καταδίωξη συμμετέχουν και περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Ο οδηγός με επικίνδυνους ελιγμούς, καταφέρνει και βγαίνει στην Λ. Καβάλας κινούμενος προς Ασπρόπυργο.

Το κέντρο δίνει σήμα σε όλες τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής να ενισχύσουν τις ΔΙ.ΑΣ. του τομέα Αθηνών, αλλά και στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων.

 

Καταδίωξη που θύμιζε Αμερικάνικη ταινία

10.10μμ: Η Λεωφόρος Καβάλας μπλοκαρισμένη με οχήματα λόγω ώρας αιχμής, ο οδηγός της μηχανής με υπερβολική ταχύτητα να κινείται επικίνδυνα ανάμεσά τους και να περνάει ότι κόκκινο φανάρι υπάρχει επί της λεωφόρου, περιπολικά και ομάδες ΔΙ.ΑΣ. να τον καταδιώκουν.

Ένα σκηνικό που συνεχίστηκε μέχρι τα διόδια Ασπροπύργου, όπου ο οδηγός της μηχανής αντιλήφθηκε ότι είχε στηθεί μπλόκο της Τροχαίας και έκανε επιτόπου αναστροφή προς Αθήνα.

10.15μμ: Η αγωνία κορυφώνεται. Τουλάχιστον 15 ομάδες της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών και Δυτικής Αττικής βρίσκονται πίσω και πλάγια από τον οδηγό της μοτοσυκλέτας. Ο οδηγός τους εμβολίζει, με σκοπό να τους βγάλει από την μέση. Τουλάχιστον τρεις μοτοσυκλέτες της ΔΙ.ΑΣ. χτυπήθηκαν από το “Transalp” το οποίο αποδείχτηκε από το τερματικό ότι απασχολούσε. Είχε κλαπεί την προηγούμενη από την περιοχή της Γλυφάδας.

10.23μμμ: ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών και ΔΙ.ΑΣ. Ελευσίνας πλευρίζουν την κλεμμένη μοτοσυκλέτα. Η ΔΙ.ΑΣ. Ελευσίνας με συνοπτικές διαδικασίες καταφέρνει και τον εγκλωβίζει στο ύψος της Χαλυβουργικής, ενώ δεσμεύεται από την ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών. Κάπου εκεί τελειώνει η καταδίωξη 45 λεπτών που έθεσε σε συναγερμό το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ.

Ο οδηγός, 60 ετών ήταν γνώριμος των Αρχών για κλοπές. Συλλαμβάνεται και παραδίδεται στο Τ.Α. Πατησίων με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Πηγή:  policenews.eu

 

* Δείτε εδώ τον νέο μεγάλο διαγωνισμό του Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis