Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:39 | 17/04/2015

Μικτά κλιμάκια ελέγχου έχουν ξεκινήσει έλεγχο σε όλες τις τελωνειακές εισόδους της Αττικής. Τα κλιμάκια αποτελούνται από έναν υπάλληλο του ΣΔΟΕ, έναν της Οικονομικής Αστυνομίας, έναν της Υπηρεσίας Εσωτερικών Ελέγχων και έναν του Λιμενικού Σώματος. Οι ειδικές ομάδες ανέλαβαν δράση από τη Μεγάλη Δευτέρα και πραγματοποιούν ελέγχους σε όλες τις τελωνειακές εισόδους του νομού Αττικής με στόχο την πάταξη του λαθρεμπορίου (σε πετρέλαιο, καπνά, εμπορεύματα). Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μόλις εμφανίστηκαν τα κλιμάκια, οι εκτελωνιστές εξαφανίστηκαν από τα πόστα τους! Το μέτρο θα επεκταθεί άμεσα στη Βόρεια Ελλάδα και σύντομα σε όλη τη χώρα.

Ο υπουργός Επικρατείας κατά της Διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης έχει έρθει σε επαφή με πρέσβεις χωρών εντός και εκτός ΕΕ οι οποίοι του είπαν ότι αν καταφέρει να περιορίσει το λαθρεμπόριο, αυτό θα αποτελεί μία πολύ σημαντική κίνηση.

Ο κ. Νικολούδης πρόκειται να συναντηθεί με τον Ελβετό υφυπουργό Οικονομικών Ζακ ντε Βατερβίλ στις 28 Απριλίου για το θέμα της αυτόματης ανταλλαγής πληροφοριών.

Πηγή:fimotro.blogspot.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis