Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:42 | 02/10/2018

Στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

  • (6) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

- 45χρονου ομογενή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης μεσημβρινές ώρες χθες (01-10-2018), καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη του για Ληστεία.

- 49χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (5) ετών για Φοροδιαφυγή.

- 57χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου απογευματινές ώρες χθες, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Κέρκυρας για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

[custom:google-ads]

  • (7) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών .

Μεταξύ αυτών και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 22 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες περιμετρικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης και χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis