Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:49 | 26/09/2019

Ένα απίστευτο έγκλημα συνέβη στη Ρωσία όπου ένα 23χρονο κορίτσι στραγγάλισε, έσφαξε και έκαψε ένα μωράκι μόλις 6 μηνών το οποίο υποτίθεται ότι πρόσεχε.

Η Viktoria Aimetdinova, ήταν η νεαρή που οι γονείς του μικρού Bogdan εμπιστεύτηκαν για την ανατροφή του, ωστόσο, η νεαρή από φύλακας άγγελος του μωρού που θα έπρεπε να είναι... κατέληξε να γίνει η δολοφόνος του.

Μάλιστα, μετά από το άγριο έγκλημα προέκυψε ότι η 23χρονη είναι σατανίστρια!

Όλα συνέβησαν όταν οι γονείς του μωρού άφησαν την 23χρονη μόνη της μαζί του, καθώς έπρεπε να πάνε μαζί σε μία κηδεία. Τότε εκείνη πήγε σε ένα κοντινό δάσος, όπου στραγγάλισε το μωράκι και στη συνέχεια το μαχαίρωσε. Στο τέλος έκαψε το άψυχο κορμάκι του.

Όταν οι γονείς επέστρεψαν στο σπίτι, δεν βρήκαν την Victoria και αμέσως ξεκίνησε η αναζήτηση, η οποία ολοκληρώθηκε με τον πιο φρικαλέο τρόπο. Η Victoria εντοπίστηκε λίγο αργότερα με το καμμένο σώμα του Bogdan στα χέρια της.

[custom:google-ads]

Η γυναίκα συνελήφθη ενώ η αστυνομία εξακρίβωσε μέσω των social media ότι ήταν σατανίστρια, ποστάροντας μηνύματα που προκαλούν ανατριχίλα.

«Ο Αντίχριστος είναι ένας και είμαι εγώ», είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, λίγο πριν την σοκαριστική δολοφονία του Bogdan.

Ωστόσο, η αστυνομία διερευνά τα αίτια για την άγρια δολοφονία του μωρού, μιας και το παιδί ήταν ετεροθαλής αδερφός του συντρόφου της, Andrey, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε ζητήσει από την 23χρονη να χωρίσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis