Σβάστικες στο «στέκι» του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Σβάστικες στο «στέκι» του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική

Άγνωστοι ζωγράφισαν σβάστικες στο «στέκι» του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική και έγραψαν συνθήματα, όπως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ηγετικό στέλεχος της συλλογικότητας.

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το "στέκι" του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική

Στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης μπαίνει η κατάληψη γραφείου της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από μέλη του "Ρουβίκωνα".

 

Με παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα. Η παραγγελία δόθηκε με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου καθώς μέχρι σήμερα καμία έγγραφη ή προφορική αναφορά δεν έχει γίνει σε εισαγγελέα από τις πρυτανικές αρχές, τις μόνες αρμόδιες να καταγγείλουν ενδεχόμενη τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Ο "Ρουβίκωνας", σύμφωνα με διαδικτυακή ανάρτηση ηγετικού στελέχους της συλλογικότητας πριν από λίγες ημέρες, αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο του γραφείο στη Φιλοσοφική, καλώντας κάθε ενδιαφερόμενο στον δικό της χώρο.

Μάλιστα, αναρτήθηκε και το ωράριο του γραφείου , -10.00 με 13.00- με την εξής προαναγγελία: «ο "Ρουβίκωνας" θα ανοίγει σιγά-σιγά νέους χώρους σε γειτονιές και πανεπιστήμια. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ».

Πηγή:   enikos.gr