Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:45 | 24/04/2019

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο ανακριτικής - ανίχνευσης ψεύδους θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Μαϊου.

Δείτε τις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου:
 

Α' ΕΝΟΤΗΤΑ - Σάββατο 18 ΜΑΙΟΥ 2019 , 17:00-21:00μμ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ- Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ MICROEXPRESSIONS: Ανάλυση της ψυχολογίας του Ψεύδους, η γλώσσα σώματος κι η αναγνώρισή της. Τύποι ατόμων που ψεύδονται. Ψευδείς δηλώσεις , Μικροεκφράσεις προσώπου.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ: Βασικά στοιχεία και λάθη στην επικοινωνία. Τεχνικές σωστών ερωτήσεων. Αναγνώριση ψεύδους στην λεκτική επικοινωνία.
 

Β' ΕΝΟΤΗΤΑ - Κυριακή 19 ΜΑΙΟΥ 2019 , 17:00-21:00μμ

ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ- Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΗΣ: Η γέννηση και η ιστορική πορεία της Ανακριτικής ως επιστήμης, οι τεχνικές που εφαρμόζονται σήμερα κατα την ανάκριση. Τα συνηθέστερα λάθη στην ανάκριση. Δόμηση σωστής ανάκρισης, τα στάδια της. Ο μάρτυρας ως παράγοντας της ανάκρισης, και ο ένοχος στην ανάκριση.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Το προσωποποιημένο λεξιλόγιο. Η σημασία του χρόνου στην εξιστόρηση.  Ο τρόπος αναγνώρισης των παραπλανητικών δηλώσεων.

 

Εισηγητές:

  • Θωμάς Μερσινιάς, Κλινικός Ψυχολόγος , Κάτοχος Certificate  στη Δικαστική Ψυχολογία – Εγκληματολογία (DEREE American College of Greece), Certificate in Forensic Psychology / Witness Investigation (University of Leicester,UK), Statement of Achievement in Forensic Science & Criminal Justice (University of Leicester,UK), Diploma in Criminology & Profiling (IOA), Criminal Profiling Specialist (IST LLU , Arizona US).
  • Όλγα Γαβριηλίδου, Δικαστική και Αναλυτική Γραφολόγος - ανώτερο πτυχίο της Σχολής Γραφολογίας του Cambridge , μέλος της Ένωσης Διπλωματούχων Γραφολόγων και διδάσκουσα απο το 2014 στην σχολή Γραφολογίας του Cambridge.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: Μέσω πλατφόρμας E-Learning σε παρακολούθηση OnDemand (σε μέρα και ώρα που βολεύει εσάς).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

- ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ: 120€ 

- ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΩΣ 22/4/19 : 100€ 

- ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ-ΑΝΕΡΓΙΑΣ: 100€

 

*Εγγραφές δεκτές  μέχρι συμπλήρωσης αριθμού θέσεων

 Δίδεται ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΟΥ ΕΔΩ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis