Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:49 | 01/11/2016

Μέχρι να γίνει ο ανασχηματισμός θα “χορτάσουμε” σενάρια. Γίνεται κάθε φορά που αναμένουμε αλλαγές στην κυβέρνηση.

Η απόφαση του πρωθυπουργού να δηιουργήσει πέντε νέα υπουργεία “σπάζοντας” ήδη υπάρχοντα, δημιουργεί πέντε νέες…θέσεις εργασίες για υπουργούς.

Αυτό που σηζητιέται ιδιαίτερα στους κύκλους του ΥΠΕΘΑ μέρες τώρα, αλλά ειδικά μετά από την ανακοίνωση  των πέντε νέων υπουργείων μεταξύ των οποίων αυτό της Μεταναστευτκής πολιτικής, είναι αν υπάρχει περίπτωση να το αναλάβει ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας.

Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα το θέμα από τον Βίτσα, αυτό είναι γνωστό. Με τις ΕΔ κατάφερε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που μόλις μας προέκυψε έμοιαζε αδύνατον να αντιμετωπιστεί.

Επιπλέον η ανάληψη υπουργικής θέσης είναι αναβάθμιση.

Παρόλα αυτά δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι ότι όλες αυτές οι φήμες ακούγονται ευχάριστα στους συνεργάτες του ΑΝΥΕΘΑ. Και μάλλον και ο ίδιος αν τελικά τεθεί θέμα μετακίνησης θα είναι δύσκολο να εγκαταλείψει το ΥΠΕΘΑ.

Ο Βίτσας θεωρείται από τους επιτυχημένους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και στους τομείς που έχει αναλάβει στο ΥΠΕΘΑ έχει θετικό πρόσημο, αν και με την ενασχόληση με το προσφυγικό πολλά πράγματα έμειναν πίσω. Κάποια θέματα έχουν μπει σε μια σειρά και τέλος πάντων γνωρίζει πια τα θέματα.

 

militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis