Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 30/05/2016

Η δημιουργία Οίκων Ανοχής στους οποίους θα δουλεύουν ρομπότ του σεξ, είναι, σύμφωνα με τους επιστήμονες ο μόνος τρόπος να σταματήσει το εμπόριο λευκής σαρκός (human trafficking) και η μετάδοση μολυσματικών ασθενειών.

Οι ειδικοί έχουν προβλέψει ότι το Άμστερνταμ θα μπορούσε να γίνει έως το 2050 η πόλη του ρομποτικού σεξ, προσφέροντας ιδιαίτερης σημασίας ευεργετήματα στους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τον Ian Yeoman, εξειδικευμένο στην ρομποτική και την σεξολόγο Michelle Mars "τα ρομπότ θα βοηθήσουν στην αντικατάσταση των ανθρώπων στην βιομηχανία του πορνό", αφού όπως λένε θα είναι δύσκολο στους ανθρώπους να συναγωνιστούν "τις καλές υπηρεσίες σε χαμηλή τιμή" των ρομπότ.

"Όλα τα androids θα είναι κατασκευασμένα από αντιβακτηριδιακά υλικά κάνοντας αδύνατη την μεταφορά ασθενειών μέσω των ανθρώπινων υγρών", σημειώνουν.

Οι δύο επιστήμονες προβλέπουν ότι τα ρομπότ θα προσφέρουν μία γκάμα υπηρεσιών όπως χορό, μασάζ ακόμα και πλήρη σεξουαλική επαφή.

Επίσης τα ρομπότ θα εξυπηρετούν σαδομαζοχιστικές τάσεις των πελατών.

Ο Neal Slateford, ιδιοκτήτης της Lovehoney, της μεγαλύτερης εταιρείας online sex βοηθημάτων υποστηρίζει ότι το ρομποτικό σεξ θα γίνει κοινός τόπος πριν καν το καταλάβουμε.

Τα ρομποτ που παρέχουν σεξουαλικές υπηρεσίες κοστίζουν σήμερα 8.000 ευρώ όμως η τιμή τους αναμένεται να γίνει περισσότερο προσιτή σε τουλάχιστον τρία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis