Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 05/07/2016

Σεσημασμένοι για ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, κλοπές, παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών είναι οι δύο Έλληνες, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από μία ακόμη ένοπλη ληστεία, χθες το απόγευμα, σε σούπερ μάρκετ στην οδό Πανόρμου στους Αμπελοκήπους.

Ο τρίτος δράστης, ο οποίος τραυματίστηκε από τα πυρά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δηλώνει Παλαιστίνιος και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών (Γ. Γεννηματάς).

 Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν οι  τρεις δράστες έφθασαν κοντά στο πολυκατάστημα, με ταξί που είχαν μισθώσει από την περιοχή της Ομόνοιας. Οι δύο από τους δράστες μπήκαν στο σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλων άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και επιχείρησαν να διαφύγουν με το ταξί. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τους αντελήφθησαν και επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Οι δράστες φαίνεται να έβγαλαν προέταξαν όπλα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ήταν ψεύτικα, με τους αστυνομικούς να πυροβολούν και να τραυματίζουν έναν από τους δράστες στην οδό Τρικάλων. Ο δεύτερος συλλαμβάνεται στη συμβολή των οδών Αρκαδίας και Σεβαστουπόλεως, την ώρα που επιβιβαζόταν σε ταξί, ενώ ο τρίτος δράστης, επιβάτης του πρώτου ταξί, με το οποίο είχαν προσεγγίσει,  συνελήφθη στη συμβολή της Λ. Αλεξάνδρας με την οδό Πανόρμου.

Οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου διαπιστώθηκε πως πρόκειται για δύο σεσημασμένους Έλληνες και έναν αλλοδαπό, ενώ εξετάζεται αν έχουν προβεί σε παρόμοιες ένοπλες ληστείες.

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis