Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:13 | 24/07/2018

23 Ιουλίου 2018, η αποφράδα ημέρα που σημάδεψε την Ελλάδα μας ,η νύχτα που έμεινε αξημέρωτη για τους άντρες, τις γυναίκες και τα παιδιά μας τους οποίους δυστυχώς κατάπιαν οι αχόρταγες πύρινες γλώσσες της πυρκαγιάς.
 
Δυστυχώς η φύση μας εκδικήθηκε με τον ποιο σκληρό τρόπο γράφοντας μια ακόμη μαύρη σελίδα στην Ιστορία της πατρίδας μας, μια ακόμη μαύρη σελίδα στις ψυχές όλων των Ελλήνων.
 
Συγκλονισμένοι όλοι μας από την συμφορά που μας βρήκε, παρακολουθούμε εμβρόντητοι τον αγώνα και την αγωνία όλων των πληγέντων συνανθρώπων μας, παρακολουθούμε τον ανείπωτο θρήνο των συγγενών των θυμάτων, τις ανεπανόρθωτες καταστροφές των περιουσιών και της φύσης.
 
Εκφράζουμε την βαθιά οδύνη μας και τα θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες όλων των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς, εκφράζουμε τη λύπη και τη συντριβή μας για τον φρικτό θάνατο της Συναδέλφου και της οικογένειάς της και λέμε ο Θεός να βάλει το χέρι του για μη χειρότερα.
 
Οι ηρωικές πράξεις αυτοθυσίας των Πυροσβεστών των Αστυνομικών και των απλών πολιτών για να περιορίσουν τις απώλειες της Εθνικής συμφοράς θα γράψουν μια άλλη, διαφορετική ιστορία καθήκοντος και αυτοθυσίας που θα τυφλώσει τις πράξεις τις παραλείψεις και την εγκληματική αμέλεια των αργυρόνητων κρατικοδίαιτων και των διορισμένων ακριβοπληρωμένων συμβούλων που δεν θα πληρώσουν ποτέ.
 
Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α όπως πάντα θέτει επήκοον ους ώστε να αφουγκραστεί και να ανταποκριθεί στο μετρό των δυνατοτήτων του σε ανάγκες που αναμφίβολα δημιούργησε η πύρινη κατάρα! Θερμά συλλυπητήρια στους Συγγενείς Καλή δύναμη στους ηρωικούς Συναδέλφους μας!
 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis