Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 24/08/2017

Η τοπική αστυνόμος του Σώστη απουσιάζει σε άδεια, όμως οι κάτοικοι του χωριού δεν φαίνεται να ενημερώθηκαν. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα όσοι μας ρώτησαν αν πρόκειται να αντικατασταθεί η Ελένη Ραϊκούδη από τα καθήκοντά της, τονίζοντας ότι κάνει καλή δουλειά


Υπενθυμίζουμε ότι ο θεσμός του Τοπικού Αστυνόμου ξεκίνησε τη λειτουργία του από τις αρχές Μαρτίου σε πέντε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, μεταξύ αυτών και στην περιοχή του Σώστη του Δήμου Ιάσμου. Καθήκοντα έχει αναλάβει αυτούς τους μήνες η Ελένη Ραϊκούδη. 


Σε επικοινωνία μας με την αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης, η οποία έγινε προκειμένου να λύσουμε τις απορίες των κατοίκων, ενημερωθήκαμε πως η αστυνόμος λείπει σε άδεια, την οποία και δικαιούται, μέχρι και την Παρασκευή 25 Αυγούστου. 


Φυσικά, η αστυνόμος μπορεί να δικαιούται άδεια, το έγκλημα όμως ποτέ δεν ...παίρνει ρεπό, άρα στην προκειμένη περίπτωση οι υπεύθυνοι δεν μερίμνησαν ώστε κάποιος να την αναπληρώσει για όσο καιρό απουσιάζει. 


Ως θεσμός, ο Τοπικός Αστυνόμος, επικεντρώνεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και την επίλυση ζητημάτων καθημερινότητας που τους απασχολούν και εμπίπτουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis