Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
12:59 | 01/10/2022

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας εντόπισε το στίγμα από το κλεμμένο κινητό του τηλέφωνο ένας νεαρός ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε πέσει θύμα ληστείας στις αποβάθρες του Μετρό στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 28χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr πήγε στο Τμήμα και βρήκε το κινητό του, που είχε κλέψει μέλος συμμορίας αλλοδαπών, το οποίο είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε ξημερώματα της 17ης Σεπτεμβρίου, στις κυλιόμενες σκάλες του σταθμού «Κεραμεικός», όταν το θύμα δέχτηκε επίθεση από πέντε άτομα. Ο αρχηγός της ομάδας του ζήτησε το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του. Ο νεαρός αντέδρασε και τότε οι ληστές έβγαλαν σουγιάδες και τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν.

Διαβάστε επίσης

Φοβήθηκε, όπως είπε, στους αστυνομικούς τους έδωσε το κινητό του τηλέφωνο μάρκας IPhone, έφυγε από το κέντρο της πρωτεύουσας και επέστρεψε σπίτι του. Άνοιξε τον υπολογιστή του και μέσω εφαρμογής εντόπισε το σήμα του κινητού του στην οδό Βερανζέρου 24. Χωρίς να γνωρίζει ότι στον αριθμό αυτό στεγάζεται το Α. Τ Ομονοίας, έφτασε στο σημείο και όταν διαπίστωσε ότι βρίσκονταν έξω από αστυνομική υπηρεσία, ζήτησε από το σκοπό να συναντήσει τον αξιωματικό υπηρεσίας.

Ανέβηκε στο γραφείο του, του εξιστόρησε την περιπέτειά του και ταυτόχρονα έμαθε ότι είχε συλληφθεί ένας αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου είχε βρεθεί ένα κινητό τηλέφωνο. Όταν το είδε ο 28χρονος το αναγνώρισε και αμέσως πληκτρολόγησε τους κωδικούς και το ξεκλείδωσε. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαίωσε στον αξιωματικό υπηρεσίας ότι ήταν δικό του, το πήρε και έφυγε ευχαριστώντας το αστυνομικό προσωπικό.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis