Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:52 | 08/05/2020

Ένα αστυνομικό τμήμα σε μια αγροτική περιοχή της Αλαμπάμα χρησιμοποίησε πρόσφατα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επιπλήξει τα μέλη της κοινότητας για την απόρριψη του Θεού.

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα μία δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Facebook από το αστυνομικό τμήμα της Οpp απέδωσε την αύξηση των ανθρωποκτονιών στην περιοχή στο γεγονός ότι οι νέοι έχουν απομακρυνθεί από τον Θεό και «αγκάλιασαν τον Σατανά». Η ανάρτηση έγινε αμέσως μετά από δύο συμβάντα όπου έπεσαν πυροβολισμοί στην κομητεία Covington, που βρίσκεται ανάμεσα στην Αλαμπάμα και στη Φλόριντα.

Ωστόσο, το Ίδρυμα Freedom From Religion που εδρεύει στο Ουισκόνσιν κατήγγειλε ότι η αστυνομία στην πόλη των 6.500 ανθρώπων προωθεί λανθασμένα τη θρησκεία με τέτοιου είδους μηνύματα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Υποστηρίχθηκε ότι είναι απαράδεκτο για μια αστυνομική υπηρεσία είτε να υποστηρίζει είτε να επικρίνει τη θρησκευτική πίστη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο Μέριλαντ οι αστυνομικοί με γενειάδα βγήκαν σε άδεια μετ 'αποδοχών για το υπόλοιπο της πανδημίας Coronavirus

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis