Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:36 | 16/12/2018

Ένας αστυνομικός σταθμός που βρισκόταν στην καρδιά του Pulborough εδώ και δεκαετίες πρόκειται να κλείσει τη Δευτέρα ... και να μετακομίσει σε ένα κοντινό φυτώριο στο μέρος του κήπου.

[custom:google-ads]

Η αστυνομία λέει ότι δεν υπάρχουν σήμερα αξιωματικοί στο αστυνομικό τμήμα του Pulborough, αλλά ένα νέο γραφείο - με τηλέφωνο για το κοινό ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να καλέσει την αστυνομία - θα ανοίξει στα Stane Street Φυτώρια στο Codmore Hill. Η αστυνομία Sussex λέει ότι δεν θα βρίσκονται οι αξιωματικοί στο νέο φυτώριο, αλλά ότι η τοποθεσία θα χρησιμοποιηθεί ως «δίαυλος επικοινωνίας» με την αστυνομία.

Ένας εκπρόσωπος είπε: "Ένα κίτρινο τηλέφωνο θα εγκατασταθεί στις 18 Δεκεμβρίου στη νέα βάση αστυνόμευσης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπορεί να καλέσει κάποιος πολίτης στο κέντρο επαφών μας και να αναφέρει κάποιο έγκλημα". Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η αλλαγή ήταν μέρος ενός πιο ευέλικτου τρόπου εργασίας. "Ο αστυνομικός σταθμός του Pulborough ήταν σχετικά αχρησιμοποίητος. Σύμφωνα με τη στρατηγική για τα ακίνητα, επιλέξαμε την οικονομικότερη εναλλακτική θέση στο Pulborough, η οποία έχει παρόμοιες διατάξεις.

«Πρώτα αποκαλύφθηκε πριν από πέντε χρόνια ότι ο αστυνομικός σταθμός του χωριού είχε οριστεί να κλείσει με σχέδια εξοικονόμησης χρηματικών ποσών που περιγράφονται από την αστυνομία του Sussex. Ακολούθησε επανεξέταση περισσότερων από 100 κτιρίων της αστυνομίας του Sussex, στα οποία 30 τοποθεσίες σε ολόκληρο τον νομό θεωρήθηκαν ότι δεν βρίσκονται στη σωστή θέση και δεν αξιοποιούνται επαρκώς ή είναι σε κακή κατάσταση και χρίζουν επισκευής. Έτσι, καταλήξαμε στη λύση του Stane Street Φυτώριο στο Codmore Hill».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis