Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:58 | 18/04/2015

Συγκεντρώνουμε στοιχεία με την βοήθεια συναδέλφων από όλη την Ελλάδα, από τα οποία προκύπτουν έως τώρα ανατριχιαστικά δεδομένα, αναφορικά με την υλικοτεχνική υποδομή και την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού των αστυνομικών αυτών υπηρεσιών, τα οποία (ανά Τμήμα) θα γνωστοποιήσουμε σύντομα με λεπτομέρεια.

Το παράλογο είναι ότι, άλλη η πραγματική κατάσταση και άλλη η εικόνα που έχει το Αρχηγείο για τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες.

Η εικόνα που είχαμε έως τώρα - Αστυνομικά Τμήματα χωρίς θέρμανση, χωρίς γραφική ύλη, περιπολικά παροπλισμένα και αστυνομικοί που τρέχουν σαν τρελοί, χωρίς ρεπό, χωρίς «πυξίδα» - είναι «παράδεισος» σε σχέση με την πραγματική κατάσταση.

Η κατάσταση αυτή, που δυστυχώς είναι "απελπιστική " και άκρως επικίνδυνη, θα πρέπει ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ να καταγραφεί ΑΜΕΣΑ και να δοθεί στον αρμόδιο Υπουργό, την οποία οφείλει να σταθμίσει, σε σχέση με την εγκληματική πολιτική που έχει κατά νου να εφαρμόσει…. διαφορετικά, «φτιάχνουμε κάστρα στην άμμο»

Θα παρακαλούσαμε τους υπηρετούντες σε υπηρεσίες με ΤΈΤΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ προβλήματα να μας αποστείλουν (έστω και ανώνυμα) την εικόνα της υπηρεσίας τους, ώστε, όσο το δυνατόν ταχύτερα, να χαρτογραφήσουμε την όλη κατάσταση … που κάποιοι με χίλιους δυο τρόπους, ενίοτε, κρύβουν ή συγκαλύπτουν.

.. ας πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis