Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:48 | 26/06/2015

Μία απίστευτη περιπέτεια βίωσε η τραγουδίστρια Σαμπρίνα η οποία λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με υπάλληλο ινστιτούτου αισθητικής ο οποίος τη... βιντεοσκόπησε γυμνή με το κινητό του την ώρα που εκείνη έκανε σολάριουμ!

Έκανα σολάριουμ και ενώ ήμουν μέσα στο κουβούκλιο είδα ένα κινητό να με… μαγνητοσκοπεί, έπαθα σοκ έβαλα τις φωνές και πετάχτηκα έξω για να τον ακινητοποιήσω και βέβαια να του πάρω το κινητό του τηλέφωνο» λέει η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα, μιλώντας πρώτη φορά, στο protothema.gr για την απίστευτη περιπέτεια που βίωσε πριν λίγες ημέρες.

«Θα μπορούσε  αυτό το βίντεο ποιος ξέρει, να το ανεβάσει στο διαδίκτυο και να γινόταν πανικός, ερήμην μου, ελπίζω να μην έχει ξανακάνει κάτι αντίστοιχο», συμπληρώνει.



«Αυτός που βιντεοσκόπησε εμένα γυμνή στο κουβούκλιο, ήταν υπάλληλος του ινστιτούτου, είμαι σε κατάσταση σοκ για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν αντιλαμβανόμουν ότι με βιντεοσκοπούσε», δηλώνει στο protothema.gr και λέει χαρακτηριστικά: 

«Τον είχα δει κανά - δυο φορές να κάθεται στη ρεσεψιόν του ινστιτούτου, όχι, δε μου είχε δώσει κάποια αφορμή, δεν είχε δείξει ότι ήταν περίεργος ή κάτι ανάλογο. Την ημέρα εκείνη είχα πάει στο ινστιτούτο για την καθιερωμένη μου επίσκεψη εκεί παρέα μάλιστα είχα και το γιο μου. Τον είδα αυτόν τον τύπο καθόταν πάλι στη ρεσεψιόν, τύπου φύλακας, σεκιουριτάς ας πούμε. Είπα στο γιο μου να με περιμένει, καθώς δε θα έκανα πάνω από ένα τέταρτο στην ουσία συνολικά. Μπήκα μέσα στο κουβούκλιο, γδύθηκα και κάπου εκεί στα 7 λεπτά οπότε και τελείωνα βλέπω ένα χέρι με ένα κινητό να με…βιντεοσκοπεί! Παθαίνω σοκ… Ανοίγω το κουβούκλιο και αρχίζω να φωνάζω, τον ακινητοποιώ του αρπάζω το κινητό και το ρωτάω επίμονα γιατί το έκανε αυτό… Εκείνος με εκλιπαρεί να το σβήσω και να μην πω τίποτα πουθενά… Εξαφανίζεται… Έξω ακούστηκαν οι φωνές μου, από όλους ακόμη και ο γιος μου άκουσε που φώναζα… Τελικά πήγα στο αστυνομικό τμήμα υπέβαλα μήνυση, ενημέρωσα το δικηγόρο μου, αλλά αυτός ακόμη αγνοείται, έχει εξαφανιστεί… Τι να πω… Ήταν πραγματικά πολύ δυσάρεστο, αυτό που ένιωσα ήταν αφενός ντροπή και αφετέρου ένιωσα τον κίνδυνο να μην το είχα αντιληφθεί και να έκανε αυτήν την ώρα που μιλάμε αυτό το βίντεο το γύρο του διαδικτύου… Ούτε που θέλω να το σκέφτομαι», καταλήγει η Σαμπρίνα.

Η τραγουδίστρια πήγε στο ΑΤ Καλλιθέας όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του κατόχου του τηλεφώνου. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το κινητό ήταν καταχωρημένο στο όνομα ενός 34χρονου ειδικού φρουρού που υπηρετεί σε τμήμα των νοτίων προαστίων. Παρά τις έρευνες ο 34χρονος δεν έχει εντοπιστεί ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ. Σε βάρος του 34χρονου, σύμφωνα με το δημοσίευμα σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis