Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:37 | 12/03/2018

Διπλή επιχείρηση για εκκένωση καταλήψεων σε Εξάρχεια και Κουκάκι πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας η ΕΛ.ΑΣ..

Η πρώτη επιχείρηση γίνεται για την κατάληψη Gare η οποία είχε εκκενωθεί στις 26 Νοεμβρίου αλλά λίγες ημέρες αργότερα έγινε επανακατάληψη του κτηρίου. Τότε, μάλιστα, είχε συλληφθεί ένας  43χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε πέσει στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής σε επιχείρηση μετά τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνη.
[custom:google-ads]
Η δεύτερη επιχείρηση έγινε στην κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι της κοινότητας καταλήψεων Στέγης και Αγώνα Κουκακίου.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές ή ευρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέλη των δύο καταλήψεων συμμετείχαν το Σάββατο στην Παμβαλκανική Διεθνιστική-Αντοφασιστική κινητοποίηση αλληλεγγύης με την Κατάληψη Libertatia στη Θεσσαλονίκη.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, Indymedia, αναφέρεται: 

"Στις 6:15 μια μικτή δύναμη ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και ασφαλιτών εισέβαλε στην Κατάληψη GARE. Δέκα λεπτά αργότερα ξεκίνησε επιχείρηση στην Κατάληψη Ματρόζου της κοινότητας καταλήψεων Στέγης και Αγώνα Κουκακίου. Υπάρχει έντονη κινητικότητα μπάτσων στη γειτονιά των Εξαρχείων. Ενδεχομένως να ακολουθήσουν κι άλλες εισβολές σε Εξάρχεια και Κουκάκι.
Να σημειώσουμε ότι οι δυο καταλήψεις που χτυπιούνται αυτή τη στιγμή συμμετείχαν στη Παμβαλκανική Διεθνιστική-Αντοφασιστική κινητοποίηση αλληλεγγύης με την Κατάληψη Libertatia στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Μάρτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ (δεξιά κι αριστερά) ΣΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΟ"

Με πληροφορίες από protothema.gr και newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis