Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:43 | 08/01/2017

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της σύλληψης της Πόλας Ρούπα και των ευρημάτων που εντοπίστηκαν στις γιάφκες σε Ηλιούπολη και Αλιμο και τα οποία οδηγούν σε μία τρίτη γιάφκα στη Βορειοανατολική Αττική.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία επιχειρεί σε σπίτι στην περιοχή με στόχο να εντοπίσει νέα ευρήματα που θα έχουν σχέση με την οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Η Αντιτρομοκρατική το μεσημέρι της Κυριακής ερευνά χώρο στα Μεσόγεια της Αττικής, όπως λένε οι πληροφορίες. Πιθανότατα μάλιστα οι αρχές οδηγήθηκαν εκεί αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν μετά τη δημοσιοποίηση των πλαστών ταυτοτήτων που χρησιμοποιούσε η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη που συνελήφθη μαζί της.

Ανάμεσα στα 10 πλαστά δελτία ταυτότητας από το σπίτι της Ηλιούπολης όπου συνελήφθη η Ρούπα, βρέθηκαν και πλαστά δελτία ταυτότητας ανδρών, μια τουλάχιστον εκ των οποίων είναι του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και δύο ταυτότητες που οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ίσως τους οδηγήσουν στα 4-5 νέα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα.


Πηγή:  www.iefimerida.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis