Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:44 | 21/11/2016

Στο οπτικό υλικό των καμερών ασφαλείας καταστημάτων στο Μαρούσι, αναζητούν τα στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας, τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, και του 43χρονου Αρχιφύλακα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων, φρουρού του έτερου Βουλευτή Αντώνη Γρέγου, ο οποίος συνοδευόταν από την σύντροφό του.

Ο βουλευτής, το μεσημέρι του Σαββάτου, έπινε τον καφέ του σε γνωστή καφετερία στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι, μαζί με τον αστυνομικό και την σύντροφό του. Στις 13:25, περίπου 30 άτομα εισέβαλλαν στο μαγαζί και του επιτέθηκαν.

Αρχικά τους «ψέκασαν» με μία ιδιότυπη… φυσούνα, που ενδεχομένως περιείχε πιπέρι. Στη συνέχεια χτύπησαν τον βουλευτή και τον αστυνομικό με ξύλινα κοντάρια και σιδηρολοστούς στο κεφάλι και το σώμα. Λίγο αργότερα η ομάδα των νεαρών τράπηκε σε φυγή ενώ οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου μετά τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις αποχώρησαν.

Οι αστυνομικοί προέβησαν σε μία προσαγωγή ατόμου, ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν προέκυψε η συμμετοχή του στην επίθεση.

Τα στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας, λαμβάνουν καταθέσεις από θύματα και αυτόπτες μάρτυρες, ενώ σήμερα αναμένεται να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας από κάμερες καταστημάτων της περιοχής σε μία προσπάθεια ...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα   www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis