Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:05 | 11/12/2017

Την Παρασκευή ξεκίνησε και συνεχίζεται σήμερα από τις 9 το πρωί, η δίκη στο Εφετείο των κατηγορούμενων για τις δολοφονίες των ηρωικών αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη.

[custom:google-ads]


Ο εφιάλτης της μοιραίας για την οικογένεια της αστυνομίας που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2011, αναβιώνει τις τελευταίες ημέρες και όπως ενημερώνει αναγνώστης του bloko.gr στον 6ο όροφο του εφετείου Αθηνων 6 και στη αίθουσα 120Β.  

Υπενθυμίζουμε ότι στις 21 Μαρτίου 2013 είχαν επιβληθεί δύο φορές ισόβια και επιπλέον 25 χρόνια κάθειρξη οι Γιάννης Σαββίδης και Ανδρέας Ποφίδης για τη δολοφονία, με καλάσνικοφ, στην περιοχή του Ρέντη των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς και για έξι ακόμη απόπειρες ανθρωποκτονίας και για εγκληματική οργάνωση.

Την ίδια ποινική μεταχείριση επιφύλαξαν οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας και στον 20χρονο Γιώργο Εμερζίδη, τον οποίο κήρυξαν ένοχο για απλή συνέργεια στις ίδιες εγκληματικές πράξεις χωρίς ελαφρυντικό. Ο Εμερζίδης πριν από λίγους μήνες είχε αθωωθεί για την πράξη της ληστείας και αφέθηκε ελεύθερος, πριν συμπληρώσει το ανώτατο όριο προφυλάκισης για την υπόθεση του διπλού φονικού.
 
Πηγή: bloko.gr
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis