Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:48 | 25/08/2019

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Άγιος Νικόλαος Μονεμβασιάς, στην Λακωνία, δίχως να απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο έχουν κινητοποιηθεί και επιχειρούν 11 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν 3 αεροσκάφη PZL.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται νέα φωτιά που έχει ξεσπάσει σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και καλαμιές στην περιοχή Άφρα της Κέρκυρας, επίσης χωρίς να απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 11 άντρες της Πυροσβεστικής με 5 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα με 6 άντρες, συνδράμουν τρεις υδροφόρες ΟΤΑ, ενώ ρίψεις νερού από αέρος γίνονται από 3 αεροσκάφη PZL.

Την ίδια ώρα μαίνεται η φωτιά που έχει ξεσπάσει από νωρίς το μεσημέρι σε δασική έκταση και σε δύσβατο ορεινό σημείο, στην περιοχή Μουρίκι Καλαβρύτων, δίχως να απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 20 άντρες της Πυροσβεστικής με 9 οχήματα και 15 άτομα πεζοπόρου τμήματος. Ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη PZL, δύο αεροσκάφη Canadair και ένα ελικόπτερο.

[custom:google-ads]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis