Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα λόγω συγκεντρώσεων

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα λόγω συγκεντρώσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ
Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα λόγω συγκεντρώσεων
Σε κλοιό αστυνομικών θα βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής το κέντρο του Πειραιά λόγω προεκλογικής εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στην οποία θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας της Νίκος Μιχαλολιάκος και της παράλληλης αντιφασιστικής συγκέντρωσης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες για τα μέτρα ασφαλείας θα διατεθούν τουλάχιστον έξι διμοιρίες των ΜΑΤ.
 
Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία Πειραιά, ναυτεργατικά σωματεία όπως η Πανελλήνια Ενωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ), η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ, το Σωματείο εργαζόμενων Παπαστράτου, δημοτικές κινήσεις του Πειραιά και της Νίκαιας αλλά και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλούν σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα, ζητώντας τη ματαίωση της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα σημειώνουν πως είναι «προκλητική» η ενέργεια της Χρυσής Αυγής καθώς γίνεται λίγες ημέρες πριν την επέτειο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε κοντινή περιοχή.
 
Οι αντιφασιστικές οργανώσεις, αναμένεται να πραγματοποιήσουν προσυγκεντρώσεις  στον ηλεκτρικό σταθμό Πειραιά αλλά και στα γραφεία του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
 
Στις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής όπου θα μιλήσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
 
Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη περιοχή λειτουργούν και τα προεκλογικά περίπτερα όλων των κομμάτων.
 
tovima.gr