Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 17/02/2018

Σε θέση επιφυλακής βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. για το Πατρινό Καρναβάλι.

Οι χιλιάδες επισκέπτες που ήδη έχουν ξεκινήσει να καταφτάνουν στην Πάτρα και ο πανζουρλισμός που γίνεται το τριήμερο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπως έχει φανεί από τα προηγούμενα χρόνια, «βολεύει» την παραβατικότητα και τις μικροκλοπές.

Έχει παρατηρηθεί ότι αυτές τις μέρες οι μικροκλοπές δίνουν και παίρνουν και έτσι τα μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει η αστυνομία στην κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού, πρόκειται να είναι ιδιαίτερα αυξημένα στο κέντρο με συνεχείς περιπολίες.

[custom:google-ads]

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των παρελάσεων αναμένεται να υπάρχει έντονη παρουσία αστυνομικών με πολιτικά ρούχα, προκειμένου να προλαβαίνουν τέτοιες καταστάσεις.

Ένας ακόμα στόχος της ΕΛ.ΑΣ. αυτές τις μέρες θα έχει να κάνει με το θέμα της διακίνησης ναρκωτικών και παράνομων ουσιών που έχει παρατηρηθεί ότι βρίσκεται σε έξαρση αυτές τις μέρες στην Πάτρα, ενώ θα υπάρξουν και συνεχείς έλεγχοι για τα κρούσματα μέθης, με αλκοτέστ τόσο στο κέντρο, όσο και σε περιφερειακά σημεία της πόλης.

Εξάλλου, ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί και στον τομέα του παρεμπορίου με την αστυνομία να επιδιώκει να περιορίσει το φαινόμενο των μικροπωλητών πολλοί εκ των οποίων δεν έχουν καν άδεια, πουλώντας στους πάγκους μαυροδάφνες, σουβλάκια και διάφορα άλλα, κάνοντας στην ουσία ζημιά στα νόμιμα καταστήματα.

Σκοπός της ΕΛ.ΑΣ. είναι να διατηρήσει την τάξη στην πόλη και όλα να κυλήσουν ομαλά, προκειμένου τόσοι οι Πατρινοί, όσο και οι επισκέπτες να απολαύσουν και να χαρούν το Πατρινό Καρναβάλι.

patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis