Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 02/01/2016

Διαστάσεις μυστηρίου παίρνει η εξαφάνιση δύο νέων ανδρών, τα ίχνη των οποίων αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς από την περιοχή του Νεοχωρίου, στην Αιτωλοακαρνανία. Πρόκειται για τον Ιωάννη Κορδώση από την Πεντάλοφο και τον Παλαιομανιώτη Βασίλη Γρατσάνη.

Όπως αναφέρει το onairnews.gr, οι δυο νεαροί άνδρες διασκέδαζαν το βράδυ της αλλαγής του χρόνου σε μπαράκι στην περιοχή του Νεοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Οι συγγενείς των αγνοουμένων ανέφεραν την εξαφάνιση τους το πρωί της Παρασκευής.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και προσωπικό της 6ης ΕΜΑΚ, εθελοντικές ομάδες από το Μεσολόγγι και την Πάτρα, συγγενείς και φίλοι των δύο ανδρών αλλά και απλοί κάτοικοι «χτενίζουν» κάθε σπιθαμή της περιοχής.

Ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείο ζωής των δυο ανδρών ή έστω το αυτοκίνητό τους.

Σε όλη την διαδρομή από το Νεοχώρι προς τον Πεντάλοφο, όπου διέμεναν, δεν έχει βρεθεί καν κάποιο στοιχείο που να μαρτυρά τροχαίο ατύχημα.

Την ανησυχία των δικών τους ανθρώπων και των αρχών επιτείνει το γεγονός ότι το σήμα των κινητών τους τηλεφώνων έχει σταματήσει να εκπέμπεται από τις 05:00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Εκτός από τις έρευνες στην στεριά, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, με πλωτό ψάχνουν στον ποταμό Αχελώο από το πρωί, όπως μεταδίδει το aixmi-news.gr, μήπως οι δυο νεαροί άνδρες έχουν πέσει μέσα στο ποτάμι.

Διαβάστε περισσότερα στο star.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis