Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:56 | 07/06/2020

Ο ρωσικός στρατός δείχνει τα δόντια του με πλάνα που αποδεικνύουν την ευελιξία και τη δύναμη πυρός των τεθωρακισμένων του, λίγο πριν τη μεγάλη ενίσχυση. 

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τις εξαιρετικές ικανότητες μάχης των στρατευμάτων της χώρας σε διάφορα πεδία μάχης.

Το κλιπ δείχνει τις υψηλές δυνατότητες και την ευελιξία των ρωσικών τεθωρακισμένων τα οποία δεν σταματάνε σε κανένα εμπόδιο και επιχειρούν σε όλα τα τερέν!

Δείτε το βίντεο:

 

800 νέα τεθωρακισμένα για τον Ρωσικό Στρατό

Μέχρι και 800 τεθωρακισμένα οχήματα διαφόρων τύπων αναμένεται να παραδοθούν στις Χερσαίες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας εντός του έτους, αναφέρεται σε δημοσίευμα του ρωσικού υπουργείου Αμύνης στις 4 Μαΐου.

Το δημοσίευμα αναφέρει την παράδοση άνω των 460 τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού BTR-82A και βελτιωμένου τύπου BTR-82AM 8×8 που θα παραδοθούν από τους κατασεκυαστές. Επιπλέον αυτών, πάνω από 100 οχήματα μάχης ΒΜΡ-3 θα προστεθούν στη δύναμη του Στρατού.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται και βαρύτερα οχήματα, 120 βελτιωμένα άρματα μάχης T-72B3M, 35 αυτοκινούμενα πυροβόλα 2S19M2 Msta-SM και 30 Πολλαπλοί Εκτοξευτές Πυραύλων της οικογένειας ‘Tornado’.

Είχε αναφερθεί νωρίτερα πως οι περιορισμοί από τις επιπτώσεις του Covid-19 είχαν θέσει τα χρονοδιαγράματα παραδόσεων σε κίνδυνο αλλά το ρωσικό υπουργείο Αμύνης κινήθηκε γρήγορα και κάλυψε τα κενά των εργατών με μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων ώστε να κρατήσει την παραγωγή σε ανεκτά επίπεδα.

Με πληροφορίες από: RT / Janes

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis