Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 24/06/2021

Στο βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου βρίσκεται από προχθές ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγος Εμμανουήλ Δουρβετάκης ο οποίος επιθεωρεί τις υπηρεσίες της αστυνομίας αλλά έχει και εθιμοτυπικές συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Δουρβετάκης προχθές επισκέφθηκε την Κω όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Θεοδόση Νικηταρά, τον Έπαρχο καθώς και τον Μητροπολίτη, ενώ επισκέφθηκε και την Β΄Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου όπου είχε συνάντηση με ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για υπηρεσιακά θέματα.

Χθες ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγος Εμμανουήλ Δουρβετάκης μετέβη στην Κάλυμνο όπου και εκεί είχε συναντήσεις με φορείς και αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ενώ σήμερα το ταξίδι του θα συνεχιστεί στη Λέρο.

Όπως είναι γνωστό, από τον Απρίλιο του 2021 οπότε και ο κ. Δουρβετάκης επισκέφθηκε το νησί μας είχε κάνει γνωστό πως πρόκειται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σχεδόν σε όλα τα νησιά της περιφέρειάς μας, προκειμένου να ενημερωθεί προσωπικά για τη λειτουργία αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε υπηρεσία της αστυνομίας στα νησιά μας, αλλά και να δώσει οδηγίες ενόψει και της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου.

rodiaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis