Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:07 | 25/11/2014

 

Στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής... «Η Γαλήνη», δίπλα από το μπαρ του Μικρολίμανου, φαίνεται να έμενε προσωρινά ο 31χρονος Arber Bako. Από εκεί πήρε το πολεμικό καλάσνικοφ και επέστρεψε για να γαζώσει τους θαμώνες του μπαρ.

Εκεί ήθελε να οδηγήσει την νεαρή χορεύτρια και την ξαδέρφη της. Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι μετά την άρνηση-«ασυμφωνία» με τις κοπέλες και τους υπευθύνους του καταστήματος, κατέφυγε στο δωμάτιο, πήρε το πολεμικό όπλο που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το μπαρ και επέστρεψε για αιματοκυλίσει το μπαρ.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,φαίνεται να αναγνώρισε τον μανιακό ένοικό του. Από χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής και στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ερεύνησαν τον χώρο αναζητώντας γενετικό υλικό, αποτυπώματα και πολύτιμα στοιχεία για την εξέλιξη των ερευνών εντοπισμού του.

«Ταιριάζουν οι χρόνοι της αποχώρησης από το μπαρ, με εκείνους της αιματηρής επιστροφής του σε συνδυασμό με τα βίντεο που έχουμε συλλέξει. Φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή του να σκοτώσει. Πιθανόν επικοινωνεί με κάποιον προκειμένου να του προσφέρει νέο καταφύγιο. Στη συνέχεια πηγαίνει στο δωμάτιο, παίρνει το καλάσνικοφ και επιτίθεται στο μπαρ» αναφέρουν αξιωματικοί που ασχολούνται με τη σοβαρή υπόθεση.

Μετά την πράξη του, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, διέφυγε από την περιοχή με κάποιο νοικιασμένο όχημα με κατεύθυνση το νέο του καταφύγιο, που δεν αποκλείεται να έχει «γυναικείο» αποτύπωμα. Από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής έχουν χαρακτηριστεί ύποπτα τουλάχιστον τρία οχήματα που φεύγουν το επίμαχο χρονικό διάστημα. Ένα από αυτά, και πάλι σκούρου χρώματος, τύπου τζιπ, συγκεντρώνει πολλά χαρακτηριστικά για εκείνο που χρησιμοποιήσει ο 31χρονος για την διαφυγή του.

Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση σε χώρους που φαίνεται να σύχναζε και να κινούνταν το χρονικό διάστημα μετά την αποφυλάκισή του τον περασμένο Αύγουστο. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πως ο Bako έχει «λουφάξει» περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να διαφύγει προς την πατρίδα του.

 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis