Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 17/03/2018

Νέος συναγερμός για την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στην περιοχή της Πηνείας στον Ανθώνα και τα Άγναντα.

Η φωτιά καίει σε πέντε μέτωπα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Κινητοποίηση και απο την Αστυνομία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Νεότερη Ενημέρωση

Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη σε πολλά μέτωπα στα Άγναντα και τον Ανθώνα. Η φωτιά πλησιάζει και απειλεί προς την Ι.Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Δύσκολη νύχτα για την Πηνεία αφού οι άνεμοι πνέουν θυελλώδεις από νότιες διευθύνσεις.

Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην περιοχή με επικεφαλής τον Περιφερειακό Διοικητή της Π.Υ. Δυτ. Ελλάδας, Γιάννη Πετρούτσο.

Πριν λίγο (8.30) ξέσπασε και νέα πυρκαγιά στην Καρυά.

[custom:google-ads]

Τρεις συλλήψεις

Στο μεταξύ το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, έχει προβεί ήδη σε δύο συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται για εμπρησμό εξ αμελείας στους Αγ. Αποστόλους και στα Άσπρα Σπίτια και αναζητείται τρίτο άτομο για την πυρκαγιά της Μιράκας.

Οι δράστες αναμένεται να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο, ενώ εφόσον κριθούν ένοχοι έχουν ως συνέπεια και την απώλεια ενισχύσεων και επιδοτήσεων από ΟΠΕΚΕΠΕ και άλλους φορείς που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τις τρεις συλλήψεις:

Συνελήφθησαν σήμερα από Ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου στο πλαίσιο του αυτοφώρου οι ημεδαποί Α.Ρ. του Γ. 68 ετών, ο Π.Α. του Α. 34 ετών και ο Γ.Β. του Β. 70 ετών, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε αγροτοδασικές εκτάσεις στον Νομό Ηλείας και συγκεκριμένα στις περιοχές Αγίων Αποστόλων του Δήμου Πύργου, στα Άσπρα Σπίτια και στην Αρχαία Πίσα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας αντίστοιχα.

Οι προαναφερόμενοι με εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου θα οδηγηθούν αύριο Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 ενώπιόν του.

fotia agnanta2

fotia agnanta3

fotia agnanta4

fotia agnanta5

fotia agnanta6

fotia agnanta7

Διαβάστε περισσότερα στο ilialive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis