Σε ποιά θεατρική παράσταση κάνουν ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ για τους Αστυνομικούς

Σε ποιά θετρική παράσταση κάνουν ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ για τους Αστυνομικούς
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
Σε ποιά θεατρική παράσταση κάνουν ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ για τους Αστυνομικούς

Θέατρο Αριστοτέλειον (Εθνικής Αμύνης 2, τηλ.: 2310 262 051)

 

«ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» Florian Zeller {La verite}

ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

 

   Μετά από δύο σεζόν τεράστιας επιτυχίας, η ξεκαρδιστική κωμωδία «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» του FlorianZeller βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 1η  Νοεμβρίου.

   Με πρωτοβουλία του παραγωγού, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της παράστασης κ. Σπύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με την Ένωσή μας, παρέχεται ειδική τιμή εισιτηρίου 10€ για κάθε Αστυνομικό, ενώ η ίδια τιμή ισχύει και για ένα συνοδό.

   Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την σημαντική προσφορά!

 

   Πρόκειται για ένα έργο γραμμένο από τον πιο πετυχημένο σύγχρονο Γάλλο συγγραφέα, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου. Το «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» είναι μια πανέξυπνη κωμωδία με θέμα την απιστία. Ο κεντρικός ήρωας έχει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του... κολλητού του φίλου. Κι από δω αρχίζει ένα διανοητικό παιχνίδι υψηλών συχνοτήτων με άξονα το ψέμα! Ψέματα έξυπνα, ψέματα χαζά, ψέματα αστεία, ευρηματικά, ψέματα αχρείαστα.... και η αλήθεια κάθεται σε μια γωνιά και κλαίει σαν την "μικρή Ελένη που δεν την παίζουν οι φιλενάδες της"... περιμένοντας να’ ρθει η ώρα της  να "λάμψει". Ναι αλλά αν λάμψει αυτή, θα σκοτεινιάσουν οι ζωές των ανθρώπων, οι οποίοι μια χαρά τα βόλευαν με τα ψέματα... διότι κακά τα ψέματα, η αλήθεια πονάει!

http://www.eayth.gr