Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:35 | 14/06/2019

Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας διαπιστώθηκε κατόπιν έρευνας ότι έχει δαπανήσει πάρα πολύ χρόνο και χρήματα σε δημοσιεύσεις εικόνων χαριτωμένων ζώων, κυρίως αστυνομικών κουταβιών. Μια επιχείρηση που προσλήφθηκε για να ελέγξει τα κοινωνικά μέσα της Αστυνομίας της Νέας Ζηλανδίας βρήκε ότι μόνο το 8% των αναρτήσεων της αφορούσε την αντιμετώπιση του εγκλήματος. Τις περισσότερες φορές εστιάζονταν στο ανέβασμα εικόνων σκύλων. Η ελεγκτική εταιρεία Socialites είπε στους αστυνομικούς ότι έπρεπε να αλλάξουν εστίαση κι ότι αυτό θα σήμαινε βέβαια λιγότερες δημοσιεύσεις εικόνων αστυνομικών σκυλιών σε εβδομαδιαία βάση.

[custom:google-ads]

Συνολικά, το αστυνομικό Σώμα αποκαλύφτηκε ότι δαπάνησε 171.676 δολάρια για την προώθηση αναρτήσεων στο Facebook πέρυσι, με σημαντικό μέρος αυτών να έχουν να κάνουν με αναρτήσεις ζώων.

Το αστυνομικό Σώμα υπερασπίστηκε τις αναρτήσεις σε σχέση με τα ζώα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο υπεύθυνος της αστυνομίας της Νέας Ζηλανδίας, Paul Halford, δήλωσε ότι προσπάθησαν πολλές φορές να συνεργαστούν με τους ανθρώπους μέσω του διαδικτύου για την καταπολέμηση του εγκλήματος με επιτυχία. Είπε στην Daily Mail Australia: "Κατέχουμε έναν σημαντικό ρόλο και μια θέση στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ώστε οι κοινότητές μας να μπορούν να ενημερώνονται για το τι κάνουμε και να μας βοηθούν ανεξάρτητα από τις εικόνες που ανεβάζουμε σε σχέση με τα ζώα".

Παρακάτω είναι μερικές από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν το τελευταίο διάστημα από την αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας:

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis